Sitem yapım aşamasnda

arkdşlar sitem yapım aşamasndadır (:

Site Hakkında

Merhaba!!! Ben stardolldan sema_16. Bu da benim blogum bu blogu Ağustos 2009 da açtım. Amacım stardollun bilinmeyenlerini ve bedavalarını sizinle paylaşmak. Size en iyi blogu sunabilmek için gerçekten çok çalışıyorum. Umarım beğenirsiniz.

Living Bedavaları Hakkında

Bazı kişiler her yere saçma sapan yorumlar yazıp neden Living bedavalarını koymadığımı sorup duruyor. Bundan 3 ay öncesi Living bedavaları verilmeye başlandı. Her hafta 1 bedava çıkıyordu ama yapılması çok zordu. Hem kimi bedavalar için yapılan manual proxy ayarları gerekiyordu hem de tüm gözatma geçmişinin silinmesi. Bunları çok az kişi yapabiliyordu. Ben de ancak 1 saat uğraşıp yapabiliyordum. Yapamayanlar bloga kötü laflar yazıyorlar. Bu yüzden ben de koymadım. 1-2 tane yapabildim daha sonra olmamaya başladı. Bir kaç hafta sonra 2-3 tane daha yapabildim. Sonra gene olmamaya başladı. Yani artık ben bile yapamıyorum. Zaten kampanya bitti. Toplam 11 giysi dağıtıldı. Ben de ancak 5 tane alabildim. Ben
asla bedavaları güzel çirkin diye seçip güzelleri kendime çirkinleri size koymuyorum. Başka hangi Türk blog açıp bu kadar uğraşıyor. Açanlar hep benden kopyala yapıştır yapıp çalıyor. Teşekkür etmeniz gerekirken ağır laflar yazıyorsunuz. Eğer karşılığı buysa bir daha hiç yazmayayım siz de kurtulun. Stardoll chatte 12 sayfa arkadaşım olduğu için her açtığımda chatte 100-150 kişi açık oluyor ve 10-15 kişi aynı anda birşey yazıyor. Kimseyi kırmak istemem ama yetişemiyorum. Ziyaretçi defterini hergün açtığımda 20 giriş oluyor. Günde bir saat giriyorum internete. Girince de oyna kazanda paramı alıp alışveriş yapıp bedavaları yazıyorum. Bazı kişiler tüm işimi gücümü okulumu dersimi bırakıp hep onlarla ilgili olmamı bekliyor. Ben süperstar olduğum için hiç havalanmıyorum. Zaten SMSle süperstarlık türkiye geldiğinden beri süperstarım. Öncesinde ben de normal bir üyeydim ve kimseden ne süperstar hediyesi ne de süperstarlık isterdim. Para biriktirip uğraşıp güzel şeyler yapmaya çalışırdım. Lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın çünkü beni çok üzüyor. Eğer bedavaların geç geldiğinden şikayet edenler varsa kendileri blog açsın da görelim bakalım.

2 yorum:

  1. Adsız dedi ki...
     

    Çok doğru...Benim de bir bloğum var,Ve aynı dertten muzdaribim...Bunları yazan parmaklarına sağlık:P

  2. Adsız dedi ki...
     

    Canm KatıLıyrm ...

Yorum Gönder



 
Template Modified and Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates